Katohaikara Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Wiec tak jak w temacie chcial bym podkrecic wentylator w karcie graf bo jak gram duzo w wymagajace gry to sie przegrzewa i wylacza mi sie komputer. Czy problem z zasilaczem? bo karta nie zwieksza obrotow wentylatora. Moj sprzet: phenom x3 8450; plyta glowna ASUS M3A78-VM; zasilacz mode com 500wat; 4gb ram 800mhz; dysk 500gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 możliwe że to będzie zasilacz, dla pewności sprawdź swój sprzęt jak zachowuje się na jakimś wyższym jakościowo zasilaczu. jakby co to odpal rivatuner i sprawdź czy działa regulacja obrotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katohaikara Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 mogl bys mi powiedziec jak sie obsluguje ten program bo nic nie rozumiem a angielskiego nie znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Coś masz nie tak, ja posiadam identyczną kartę i regulacja automatyczna powinna działać bez problemu. Sprawdź to, pozatym wyczyść kartę, może cały czas chodzi na maxa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_zn Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Zobacz jak będzie się karta zachowywała po tym programie: MSI Afterburner. Ja mam Palita 9800gt i dział bez problemów, w opcjach możesz ustawić obroty wentylatora w zależności od temperatur, bardzo fajny program, tylko trzeba ustawić by włączał się razem z Windowsem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...