wicher123 Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Witajcie. Posiadam laptopa Asus F3SC o raz kartę intel pro wireless 3945ABG i od paru tygodni Windows 7. Przez kilka lat miałem internet z netii 1MB i było super.Kilka tyogodni temu zmieniłem na 8MB,od 3 dni usługa jest aktywna ale: Przez laptopa mam cały czas 1MB jak do tego pory (sprawdzone na speedtescie) a jak łączę się telefonem Nokia E51 przez WiFi to pokazuje mi 8MB.Netia też mówi,że usługę mam już dostępną, więc o co chodzi,gdzie tkwi błąd? Routera mam firmy pentagram i nie wiem wydaje sie jakby gdzies mi blokowało połóączenie, tylko dziwne bo z telefonu mam 8MB a z lapka cały czas 1MB. Proszę o pomoc bo już zgłupiałem. Dziękuje serdecznie i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 A próbowałeś zainstalować najnowsze sterowniki do wi-fi ? Ściągnij przez stronę intela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...