Kwiecień Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Mam w/w głośniczki i odkąd podłączyłem je pod Epox'a to mam same problemy. Po pierwsze żeby działały wszystkie 4 satelitki to musi być odłączony kabel w subwooferze od tylnich głośników. Po drugie gdy głośniki są włączone słychać takie dziwne bzyczenie i to niezależnie od mocy. Jeśli ktoś wie o co może chodzić to prosze o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VOSTOK Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 I to jest właśnie problem z SS na epoxie, tzn w czasie pracy dysku słychać szumy i piski. Jeśli mas jakies dobre słuchawki z dużym pasmem przenoszenia to możesz sprawdzić czy to wina epoxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 U mnie nie bylo tego na epoxie a mialem podlaczone inspire 5100 i byla rewelacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 I to jest właśnie problem z SS na epoxie, tzn w czasie pracy dysku słychać szumy i piski. Jeśli mas jakies dobre słuchawki z dużym pasmem przenoszenia to możesz sprawdzić czy to wina epoxa. ej kolego co za glupoty piszesz. mam epoxa 8rda+ i inspire5100. po ustawieniu na pelny regulator nie slysze NIC, zadnych szumow, ani z hdd ani z cd. co wiecej jedyny nieporzadany dzwiek jaki wydaje ss z epoxa to slabe trzasniecie podczas wlaczania kompa, ale to akurat jest zrozumiale. ogolnie z tego zestawu jestem baaardzo zadowolony. za te kase spodziewalem sie gorszych wynikow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...