Skocz do zawartości
Kwiecień

Inspire 4400 vs Soundstorm

Rekomendowane odpowiedzi

Mam w/w głośniczki i odkąd podłączyłem je pod Epox'a to mam same problemy. Po pierwsze żeby działały wszystkie 4 satelitki to musi być odłączony kabel w subwooferze od tylnich głośników. Po drugie gdy głośniki są włączone słychać takie dziwne bzyczenie i to niezależnie od mocy. Jeśli ktoś wie o co może chodzić to prosze o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to jest właśnie problem z SS na epoxie, tzn w czasie pracy dysku słychać szumy i piski. Jeśli mas jakies dobre słuchawki z dużym pasmem przenoszenia to możesz sprawdzić czy to wina epoxa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to jest właśnie problem z SS na epoxie, tzn w czasie pracy dysku słychać szumy i piski. Jeśli mas jakies dobre słuchawki z dużym pasmem przenoszenia to możesz sprawdzić czy to wina epoxa.

ej kolego co za glupoty piszesz. mam epoxa 8rda+ i inspire5100. po ustawieniu na pelny regulator nie slysze NIC, zadnych szumow, ani z hdd ani z cd. co wiecej jedyny nieporzadany dzwiek jaki wydaje ss z epoxa to slabe trzasniecie podczas wlaczania kompa, ale to akurat jest zrozumiale.

ogolnie z tego zestawu jestem baaardzo zadowolony. za te kase spodziewalem sie gorszych wynikow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...