Marky Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 czy ktos z Warszawy wie gdzie kupic pompke Aquarium Systems MJ1000. Bylem w kilku sklepach ale ni ma, a nie chce mi sie w ciemno jezdzic. Moze ktos wie gdzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 czy ktos z Warszawy wie gdzie kupic pompke Aquarium Systems MJ1000. Bylem w kilku sklepach ale ni ma, a nie chce mi sie w ciemno jezdzic. Moze ktos wie gdzie?Zagadaj do Mate, on takie sprzedaje, mozna sie z nim chyba gdzies na gieldzie umowic, o ile dobrze pamietam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Wiem ze sprzedaje, myslalem ze moze napisze skad bierze, bo chcialbym ja teraz, a w weekend mnie nie ma wiec dopiero za 2 tygi bym mial... :) Mate!!!! :)) skad bierzesz? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...