bleble Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Mam ta plytke tylko niestety bez instrukcji i chcialem sie dowiedziec czy na tej plytce glownej znajduje sie wejsce na kabelek - termometr gdyz chcialem miec pod kontrola temp. procesorka karty graficznej. Jak bylby ktos uprzejmy to prosilbym o pomoc, gdzie (jesli wogole sa) znajduja sie dwa malutki bolce w ktore wpina sie ten termometr??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 A na strone producenta to w ogóle zaglądałeś ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 z tego co ja przepatrzyłem swojego Epoxa to nie ma czegoś takiego - ale mogę się mylić - może da sie podpiąć czujnik bezpośrednio do winbonda na ten wolny 1 kanał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleble Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Sh4d0w niestety nie znalazlem nic na www epoxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleble Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Raptor winbond? what is it? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Sh4d0w niestety nie znalazlem nic na www epoxa Co to znaczy nic a instrukcja obsługi, jak tam nic na ten temat niema to chyba nie podłączysz tego :( http://www.epox.nl/manuals/mu-8rda&%2B11.pdf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 chodzi mi o układ monitorujący napięci i temperatury - w epoxie jest zastosowany Winbond - zobacz na płycie obok slotów PCI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleble Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Sh4d0W ok dzieki ide poczytac, o ile sie doczytam :-( :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...