ChomiK Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Mam nastepujacy problem: Odpalam kompa no i jest sobie ekran POSTowy. Miejwiecej co drugie uruchomienie kompa (rooznie to bywa), wlasnie na tym ekranie pojawiaja sie jakies krzaki: a to literka jest jakas zje&ana a to jakies dziwne pasy; to samo dzieje sie gdy wleze do biosu - niektoore litery podmienione jakimis krzakami...poozniej laduje sie WINXP i wszystko jest w porzo... (karta i proc bez OC) W czym moze lezec problem? czy to wina grafy?(w winXp i grach jest OK)a moze cokolwiek innego? konfig: XP 1700+ HIS R9500Pro Epox 8RDA+ SEITEC DDR400 z goory wielkie dzienx ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 hmm - wie ktos w czym rzecz? .... PLIz - te krzaki strasznie mnie wqwiaja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Jezeli wszytsko dalej dziala ok to w czym problem ?? Ja widze ekran postu raz na tydzien jak dobrze pojdzie, nei widze w tym zadnego problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Cos w tym jest, ja raz zauwazylem, ze literki poprostu tak szybko faluja jakos, ale zaraz znikl ekran, wiec nie robilem z tego powodu problemu, ale ciekawi mnie co to jest, smiesznie wyglada :lol: (mam Radka od Sapphire) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 zdradziles uzytkownikow gf2ti ? ;( ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...