devastator Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Ogladnijcie sobie filmik nakrecony w ciagu 10 minut... tak nam o d j e b a l o :) filmik przedstawia dwa CD-ROMY LG w roli glownej, wentylator biurowy i obudowe codeshayza. Pomysl i wykonanie :): MacieX Operator kamery, miksowanie, edycja: Devastator Bohaterowie: LG GCE-8400B i LG DRD8160B Muzyka: Sepultura - Ratamahatta Kodek: DivX 4.0.0 i MP3 Wielkosc: 4.8 MB Milego ogladania. http://www.yorkshire.civ.pl/Mod/ratamahatta divx.avi PS. Dzieki za miejsce FTP dla Michalaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Ogladnijcie sobie filmik nakrecony w ciagu 10 minut... tak nam o d j e b a l o filmik przedstawia dwa CD-ROMY LG w roli glownej, wentylator biurowy i obudowe codeshayza. Pomysl i wykonanie : MacieX Operator kamery, miksowanie, edycja: Devastator Bohaterowie: LG GCE-8400B i LG DRD8160B Muzyka: Sepultura - Ratamahatta Kodek: DivX 4.0.0 i MP3 Wielkosc: 4.8 MB Milego ogladania. LINK - RATAMAHATTA PS. Dzieki za miejsce FTP dla Michalaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Ogladnijcie sobie filmik nakrecony w ciagu 10 minut... tak nam o d j e b a l o filmik przedstawia dwa CD-ROMY LG w roli glownej, wentylator biurowy i obudowe codeshayza. Pomysl i wykonanie : MacieX Operator kamery, miksowanie, edycja: Devastator Bohaterowie: LG GCE-8400B i LG DRD8160B Muzyka: Sepultura - Ratamahatta Kodek: DivX 4.0.0 i MP3 Wielkosc: 4.8 MB Milego ogladania. LINK - RATAMAHATTA PS. Dzieki za miejsce FTP dla Michalaka Nie byłem pytanie o zgode na umieszczenie filmu ale nie mam nic przeciwko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Ogladnijcie sobie filmik nakrecony w ciagu 10 minut... tak nam o d j e b a l o filmik przedstawia dwa CD-ROMY LG w roli glownej, wentylator biurowy i obudowe codeshayza. Pomysl i wykonanie : MacieX Operator kamery, miksowanie, edycja: Devastator Bohaterowie: LG GCE-8400B i LG DRD8160B Muzyka: Sepultura - Ratamahatta Kodek: DivX 4.0.0 i MP3 Wielkosc: 4.8 MB Milego ogladania. LINK - RATAMAHATTA PS. Dzieki za miejsce FTP dla Michalaka Nie byłem pytanie o zgode na umieszczenie filmu ale nie mam nic przeciwko. fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Ogladnijcie sobie filmik nakrecony w ciagu 10 minut... tak nam o d j e b a l o filmik przedstawia dwa CD-ROMY LG w roli glownej, wentylator biurowy i obudowe codeshayza. Pomysl i wykonanie : MacieX Operator kamery, miksowanie, edycja: Devastator Bohaterowie: LG GCE-8400B i LG DRD8160B Muzyka: Sepultura - Ratamahatta Kodek: DivX 4.0.0 i MP3 Wielkosc: 4.8 MB Milego ogladania. LINK - RATAMAHATTA PS. Dzieki za miejsce FTP dla Michalaka Nie byłem pytanie o zgode na umieszczenie filmu ale nie mam nic przeciwko.|Wiem brachu .... i dzięki .... jakoś się zadomowiłem na twoim FTP :) nie miej mi tego za złe- pasożyty też muszą żyć :P | Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Poprostu niesamowite.... jak wy to zrobiliście, wymaga to niesamowitych umiejętności ;) :) ale tak poważnie to podkładu chyba gorszego już nie mogliście wtrynić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 czy to żaluzjo-aluzja czy rzeczywiście powinniśmy to na topic śmiechu wrzucić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 spoko mi tam muza pasowala [sepultura jest w porzo] tylko troche za slabo to zgrane z muza bylo jeszcze troche musicie potrenowac :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaxs Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 blado to widze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 postfucker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 interesujace :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Heh, suuuper :wink: Licza sie ambicje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...