oliwa Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Gdzie do KU@@@ NĘ@@@ można w tym badziewnym Poznaniu kupić złączki do węży tzn takie plastykowe kolanka najlepiej o kącie wiekszym niż 90 st żeby nie tworzyć dużych oporów ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 kat wiekszy od 90 stopni da chyba wieksze opory!!!!!!!!! Olej badziewne plastiki. Tansze i lepsze sa z miedzi. Dodatkowo masz full wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 cze cos ci sie pomylilo mniejszy kat da wieksze opory a wiekszy je zmniejszy Co do typu masz racje tylko powiedz mi gdzie takie miedizane mozna kupic bo kolanka maja rozna srednice a ja potrzebuje taka zgieta rurke ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilek Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 masz problem - Kup rurke i zegnij :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 masz problem - Kup rurke i zegnij :) No spoko pomysl calkiem calkiem tylko jest maly problem RURKA SIE ZLAMIE - ZWEZY jak ja zegne a i nie mam za duzo kasy na to :( Pozdr OLIWA PS Czy naprawde nie ma tu nikogo z Poznania ktopry juz robil cos takiego ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...