Spentany Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 hej! podobno we Wrocku na Placu Powstańców Śląskich 5 jest firma ARA Pneumatik, czy mozna tam qpic kolanka/zlaczki Cammoziego lub Festo? jesli nie tam to gdzie (NESTA ul. Kromera 5/6 raczej odpada bo za daleko centrum ;) )? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 qrde ty narzekasz ze za daleko centrum , a ja szukalem od dawna festo lub camozziego (bardziej to drugie) - dzieki za cynk - pofattyguje sie przejechac przez cala przekatna wroca (z kosmonautow ) na kromera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 problem wtym ze nie jestem z Wroca i nie wiem ile wolnego czasu bede mial przy najblizszej wizycie.. widzisz w czym teraz tkwi problem ? ;) a co do cynku ;) to nie ma za co - wystarczylo uzyc opcji szukaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 ok skoro nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie to coby nie zakladac nowego tematu zapytam o jakis dobry + tani sklep akwarystyczny (pompki weze i te sprawy) zna ktos? thz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...