fake4r Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Kupiłem laptopa Samsung r580 z win 7 home edition oem. Moje pytanie brzmi czy jeżeli chciałbym zainstalować ściągniętego win 7 ultimate to czy mogę użyć swojego klucza z nalepki laptopa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mhrok Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 (edytowane) Tak, ale twój ultimate zmieni się magicznie w home edition z tego co wiem. PS. nie piracimy :) Edytowane 28 Marca 2010 przez Mhrok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Noteo Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 (edytowane) To inna wersja systemu opearcyjnego,wiec nie możesz użyc tego samego klucza. Inaczej stanie się to o czym pisze kolega powyżej. Możesz dokupic cd-key osobno-no chyba że masz nie oryginalny system,to nawet takie rozwiazanie nie wchodzi w grę. Edytowane 30 Marca 2010 przez Noteo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...