SubMaFioZo. Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam. Moi mili mam pytanko, jako iż jestem laikiem w sprawach sieciowych proszę o pomoc: mianowicie zakupiłem router TP-LINK W8901G do moich potrzeb wystarczy PC i laptop w pokoju za ścianą od Routera jakieś 6 m :) , Łacze to Neo 1Mb i sprawa taka ze chciałbym podzielić łacze 50/50 lecz gdy już tylko jeden komp chodzi to aby cała przepustowość szła na jednego. Pomożecie? jakiś program do tego? BTW. jak dobrze zabezpieczyć sieć? MAc adresy w jaki sposób? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Cześć Potrzebujesz najprostszy swatch Program Net Limiter-sam używam Hmm... Tylko zdecyduj czy kablem czy prze jakieś Wi Fi czy cuś takiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 czyli ten program załatwi wszystko tak? a co z mac adresami? o co z tym chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...