artuditu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam. zamierzam zakupić jakiś futerał na komórkę. Znalazłem coś takiego jak link pod spodem ale zastanawia mnie jakość tego futerału. RUBBER CASE LUX C510 C 510 = NAJWYŻSZA JAKOŚĆ (973746421) - Aukcje internetowe Allegro W sieci znalazłem jedną opinię na forum ale jakichś testów to nie koniecznie. Może ktoś z forumowiczów posiada posiadał lub cokolwiek widział cokolwiek wie 8O z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 NIkt nie odpowiedział 8O ale i tak kupiłem. Generalnie polecam. Futerał świetnie pasuje do telefonu. Wszystkie gniazda są odkryte. To nie jest futerał od kurzu czy innych zabrudzeń. Raczej ma chronić przed upadkiem. Tworzywo jest ok. Za 15zł plus koszt wysyłki warty kupna. Widziałem że jest dostępny dla różnych modeli. POlecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Po kilku miesiącach obudowa sie rozpadła a raczej dbam o telefony. Zaczęła pękać bez jakichś większych przyczyn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Czyżby to była wina futerału? (debilne, ale wszystko się może zdarzyć 8O) Co do niego - Twoja opinia się nie zmieniła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...