artimaja Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 NIe potrafie odczytac z nalepki czy to ECC reg Czy no-ECC i podejdzie pod domowe plyty pomoze mi ktos i wypowie sie jaka jest to pamiec ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 rdimm. To pamięci "serwerowe". Świadczą o tym też te dwa dodatkowe układy na pcb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Raczej ecc. A czy podejdzie pod domową, to zależy co masz w komputronie. Asusy na 939 i dfi na 754 nie miały problemów z obsługą - wiem, bo sam używałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 mialem podobne samsungi ucc(znaczy nadal mam, gdzies lezy na polce) tyle ze ddr400 i bez problemu na srocku w dualu z zwykłą latał do momentu zmiany platformy na intela...i nawet sie krecilo do 440 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...