RAZOR Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 To nie jest screened bo lecą te napisy "This is the properyty... bla bla bla" a jakość jest naprawdę dobra. Nie wiem gdzie to mój qmpel wytrzasnął ale chwała mu za to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 To nie jest screened bo lecą te napisy "This is the properyty... bla bla bla" a jakość jest naprawdę dobra. Nie wiem gdzie to mój qmpel wytrzasnął ale chwała mu za to. chwała temu kto udostepni to na ftp :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 razor ja mowie zebyc zrobil screna jak film leci to wtedy sie oceni jakosc a ty gadasz o screenerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 rados i jak tam posklejales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 napisy na 1cd sa juz dostepne w sieci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 wiem i mam je mozna zamknac topic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 http://napisy.info/sciagaj.php?id=30409 to sa do wersji: THE.MATRIX.RELOADED-1OF1-TS-XVID-ESOTERIC-FREEVIDEO . jak by co to polecam time adjuster dostepny na divx.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...