w0jtass Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 witam planuje kupno accesspointa z min 2 portami lan inne wymagania: stosunek cena/jakosc bardziej w storne ceny:-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Więc Acces Pointa czy router ? AP zazwyczaj ma 1 port lan. jak router to Ovislink, albo TP-Link, jak AP to po taniości TP-Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0jtass Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 (edytowane) ja szukam takiego accesspointa ze switchem cos jak WRT54GL-EU Edytowane 10 Kwietnia 2010 przez w0jtass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Czyli router z WiFi, linki podałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Lekko odkopię temat. Można jeszcze dostać jakieś tanie Acces Pointy, do połączenia z modemem UPC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 TP-LINK TL-WA500G wychodzi chyba najtaniej (stricte AP), albo zwykły router wifi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 W sumie znalazłem ten sam model przed chwilą. Jednak zakładałem, że jest jeszcze coś w stylu praktycznie samej anteny podłączanej pod RJ, a konfiguracja to chyba było tylko ustawienie hasła i szyfrowania do WiFI (kumpel miał coś takiego w akademiku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miło2z Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 A powiedzcie mi jaki jest sens kupowania AP w warunkach domowych? Przecież jako "przedłużenie" istniejącej sieci wifi możemy wykorzystać każdy router z funkcją bridge...A jeśli nawet nie potrzebujemy drugiego routera to zawsze łatwiej później odsprzedać pełnosprawny router niż sam AP. Ja taki dylemat miałem przy podłączaniu PS3 do sieci, gdzie był słaby zasięg. Do istniejącego routera z n dokupiłem drugi (Netgear WNR2000), który postawiłem przy konsoli i podpiąłem kablem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...