Skocz do zawartości
kiler1500

DELL XPS M1330 PP25L Zasilanie pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam laptopa dell xps m1330 pp25l made in poland.

Problem polega na tym że go dostałem nie sprawdzonego bez dysku zasilacza i baterii

Dyska Twardy już jest zamontowany NOWY zasilacz pożyczyłem od sąsiadki.

Gdy włączam laptopa przyciskiem power to przy przucisku pojawiają się 3 ikony środkowa miga a ekran jest czarny wiatrak pry zasilaczu nie chodzi lecz coś słychać że chodzi ale nie wiem co .

Co to może byś jak to zrobić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

all 3 padlock lights flash, then the middle one flashes, then all 3 flash again, then the middle one flashes about 65 times on it's own.... then all 3 flash and a tone sounds 3 times... then all 3 padlocks flash and beep 3 times pause flash and beep 3 times pause and then flash and beep once........ this seems to repeat untill you power off.

czy migają w ten sposób, że najpierw środkowa, potem wszystkie, potem środkowa, a następnie słychać brzęczek?

Bo jak tak to na notebookreview piszą że to padła karta graficzna. Niestety. Więc jak go kupiłeś to reklamuj w zależności od sytuacji. A jak tylko dostałeś to sorry ale wymiana grafy raczej przewyższy wartość lapka. Spróbuj posprzedawać na części

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mryga tylko Środkowa 2 po bokach świecą się na stałe a po ok 30 sekundach gasną wszystkie jak by prad nie dochodził.

Wiem że te laptopy było wypuszczane z grafiką nvida i intel lecz nvida były trafione. TO co na chipie wyczytałem jest to grafika Intela więc jest dobra .

Musze jeszcze podłączyć monitor i zobaczyć czy coś się na monitorze pokarze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi