Kov Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 w koncu dziala!! Bloczek wlasnej roboty wzorowany na mk4, pompka aqael -600l/h, zatopiona w pojemniku z plexy o wymiarach niewiele wiekszych od samej pomki, chlodnica (tymczasowo) total-badziew :) wklad od junkersa :? , na tym 2 wentyle 90 i 80 (bo takie akurat mialem)- polaczone w szereg w zabudowie z pudelka kartonowego 8O . Po testach na XP1700+ @ 2009 MHz (143x14) (DUT3C, JIUHB 309) przy 1,6V na Epox 8kha+ Obciazenie prime95 oraz stabilitytest, CPU (MBM) 37(rzeczywista ok44) , woda 38.5 (termometr zaokienny- spirytusowy-dokladnosc-pewnie zadna) temp powietrza w pokoju 23st (ten sam termometr). Tak samo podkrecony proc na AC (titan d5tb) mial max 38st. Super te wyniki nie wygladaja ale wg. mnie winna jest tu bezapelacyjnie chlodnica (musze sie w koncu wybrac na jakis szrot) Prosze o jakies uwagi i jeszcze dalem pste tytana czy ona jest naprawde tak badziewna jak mowicie czy wiele da zmian jej na jkas konkretniejsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 chciałbym miec tem kloca ponizej tempa wody !!! pomierz wszystko! ale tak na serio - spora temp wody jest z pewnoscia winą ch.ujowe.j chłodnicy - kup lepszą !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Tracisz na chlodnicy! Co do pasty to polecam Ceramique (chyba tak sie pisze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kov Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 KOREKTA wg tego termometru woda ma w stresie 28,5 a nie 38,5 ( zasugerowalem sie chyba ty ze ja mam goraczke 38,2 :lol: ). A to juz nie wyglada za ciekawie bloczek - kiszka ?? cos na styku proca z bloczkiem? CopperShim na procku i ta cholerna naklejka - moze to przez to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 uhuh ta pompka jest śmieszna... wogóle sobie z oporami nie radzi.. jak ją testowąłem n ajakimś bardziej restrykcyjnum bloku to aż płakac się chciało... mk4 tez ciutke restrykcyjne jak by nie patrzeć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Zalezy jak ma robione finy, ale faktycznie to ciut malo. Mysle, ze jak zrobisz shrouda i dasz dobre wiatraka (final edition) to temeratura powinna jeszcze spasc. Jak nie wiesz czy to wina CS to go zdejmij i sprawdz temp. bez niego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...