Skocz do zawartości
MaKaR

matrix 2 ale huj nia

Rekomendowane odpowiedzi

hmm, z zakończeniem to przesadzili,poczulem się jakby

ktoś wyłaczył telewizor ,to poprostu połowa filmu

no i trzeba iść na 3kę:)

a jeszcze spoko są te powiązania z animatrixem ,młody gościu co chce dostac się do załogi nebuchodezara(czy jakoś tak ,hihi)

''you saved youself''-neo

co do wątku milosnego to bylo konieczne (patrz sens filmu)

fabuła mi się podoba ,niektórzy mogli nie zrozumieć filmu a przynajmiej

nieskojarzyć kilku motywow bez obejrzenia animatrixa i przejścia gierki ,cała akcja z prądem ,ostatni lot ozyrysa itd.

do minusów mogę zaliczyc techno party i wątek murzynka na statku ,wygląda to trochę jakby kręcili ksiązke i niemogli zamieścić

wszystkiego,np.tego co przezywali mieszkańcy zionu,i zrobili skrót

hmm moja ocena to 7.5 na 10 ale jak tu oceniać połowę filmu

ogolnie chyba jeszcze raz pójdę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A i mi się film podobał poprostu szłem z myślą zobaczenia filmu przyjemnego dla oka i ucha a nie dla duszy (od tego jest kino europejskie) aha i tak trąbicie że reaktywacja jest bardzo słaba a mogę się założyć że na rewolucje pujdziecie to tak samo jak ze star wars epizody IV, V, i VI to poprostu rewelacja a I i II to poprostu wymiękają ale na nich byłem bo to wkońcu star wars aha na III też pujde :lol: i jeszcze jeden przykład terminator 3 na dzień dzisiejszy jestem pewien że T3 będzie gorszy od 1 i 2 ale co z tego bo ja i tak pujde na T3 a to ze względu na renomę terminatora te filmy są skazane na sukces i już :wink: :lol: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

film... widywalo sie gorsze, zrobil sie z tego typowy amerykanski film, no ale coz i tak obejrze go jeszcze raz bo jak spotkal tego "ojca" to sie pogubilem, tak jak w 1 czesci nie skumalem ze chodzi o baterie (bo ogladalem to jeszcze w starej mpg'owej wersji) a w kinie po napisach pokazali krotki trailer do 3 czesci... i moge wam powiedziec ze chodzi tu o smitha:) (w 3 czesci bedzie go duzo duzo wiecej, i wokol niego bedzie sie toczyl watek :) ) no ale mimo wszystko na 3 czesc tez pojde do kina i zapalace za bilet tyle ile trzeba bedzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak czytam wasze posty to okazalo sie ze jestem w mniejszosci bo mi sie film po prostu podobal. Może troche przegieli p.ale [np ostatnia scena jak leci po triniti chyba naddzwekowa predkosci i roz.pierdala wszystko za soba] ale tak oglenie to film byl niezly. Szczegolne spodobala mi sie muza, cos to tez moze zasłyga kina [btw w szczecinie otworzyli pierwsze tak zwane multikino]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj wieczorem wrocilem z kina, ale nie chcialo mi sie nic pisac juz, wiec napisze teraz :P :wink:

Hmmm, mam mieszane uczucia.

Krotko: film mi sie podobal (zaryzykuje nawet slowo bardzo :D ), ale mogl byc lepszy (duzo lepszy :P)

Zostaje jakis taki niedosyt... Moze przez to liche zakonczenie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi