pako_kinG Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Który wybrać LCD czy Crt do zastosowań domowych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 ja bym brał CRT, zresztą było o tym wiele na forum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 a ja LCD bez zadnego namyslu teraz to przyszlosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5494 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Nie mam drobnych na ten monitor:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 LCD :!: , ale niestety dobry LCD trochę kosztuje :cry: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Ja mam LCD i na Twoim miejscu tesz bym brał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Tylko jaki najlepszy jest z 15" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 zalezy co robisz na kompie. Jesli kompa uzywasz do projektowania roznego rodzaju planow, przekrojow etc. gdzie wazny jest kazdy detal ktory widzisz na ekranie monitora to niestety nawet najlepszy LCD nie dorowna monitorom CRT. Jesli zas kompa uzywasz do grania i do czysto amatorskiej "zabawy" na kompie to bierz LCD w sumie oczy ma sie tylko jedne :) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Dokładnie. Jak zajmujesz sie grafiką czy czymś podobnym to CRT. Jak kompa używasz do netu, grania itp. to LCD bo lepszy na patrzałki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Przecież wiem o tym oczym ty napisałeś, a ja chcę wiedzieć jaka najlepsza jest 15 z LCD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Przecież wiem o tym oczym ty napisałeś, a ja chcę wiedzieć jaka najlepsza jest 15 z LCD najlepszym sposobem na to bedzie chyba poczytanie testow na necie i porownanie ktory LCD otrzymywal najlepsze rekomendacje. Na forum bedziesz mial ciezko zdobyc jednoznaczna odpowiedz malo kto ma bezposrednia stycznosc/moznosc testowania roznych monitow LCD to jakby nie bylo jeszcze b. drogi sprzet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 zadnego lcd nie bierz nie oplaca sie , kupe kasy kosztuje dobra 15lcd a to tylko 15" boze nigdy bym nie kupil 15" porazka 1024 do internetu czy worda , a pozatym lcd jeszcze nie jest takie dobre jak to niektorzy twierdza bawilem sie wieloma sztukami od beliney do sony wlacznie , dla mnie zaden nie dorownuje monitorom CRT z plaskimi kineskopami FLATRON / TRINITRON FD / DIAMONDTRON i sa duzo tansze od lcdkow. Najbardziej wkurza mnie w LCD to ze jak zmniejszysz rozdzielczosc obraz robi sie gorszy, jedyna mocna zaleta to ladny wyglad i ilosc miejsca zajmowanego przez lcd, techniczne aspekty lcd dla mnie porazka pozdrawiam.... (ale sa gusta i gusciki) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...