lukasz15c Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Witam Mam w domu liveboxa neostrady który jest podłączony do komputera przez kabel Ethernet i chce połączyć się przez Wi-fi w laptopie ale nie mogę jak to rozwiązać??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Przeczytać instrukcje dołączoną do urządzenia?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz15c Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 nie posiadam istrukcji gdybym ją miał nie prosił bym o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel152 Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 z tego co pamiętam to w systemie w menadżerze wifi /programie do sieciówki wifi dajesz pokaz sieci bezprzewodowe, na spodzie dziadboxa masz ssid: neostrada_coś tam i klucz wep , jak ci znalazło ta siec to klikasz połącz i wpisujesz ten klucz wep( lub jesli masz nowszą wersje softu to wpa/wpa klucz) i jak się próbuje łączyć z siecią musisz nacisnąć na spodzie w dziadboxie taki przycisk reg i powinno połączyć wtedy i przyznać konfig przez dhcp i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Nie chcę być niemiły, ale manuale zazwyczaj posiadają swoją wersję pdf w internecie Livebox TP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz15c Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Dzięki wielkie już dział :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...