mruz Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Witam, Jak sprawdzić zgodność kart graf. z płytą czy biosem? Obecnie mam geforce 8400m ale karta zachowuje się jakby była nadpalona, gdyż wiesza się jak się zagrzeje. Chciałbym wymienić, ale czytałem że seria 8 jest jakaś wadliwa i chciałbym 9600m i pytanko: czy podejdzie pod mojego HP dv2890ca? Pozdrawiam Mariusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 w twoim laptopie nie ma mozliwości wymiany karty graficznej objawy uszkodzonej karty - wadliwe wyświetla nie obrazu na matrycy - artefakty - samoistne resetowanie się komputera w czasie renderowania grafiki (gry) sprawdź jakie temperatury osiąga karta w czasie gry (np. programem Everest lub GPU-Z) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Noteo Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zgadzam się z poprzednikiem,sprawdź temperaturę Everestem i podaj co wykazał program. jeżeli to rzeczywiscie karta to oddałbym na gwarancję )jeżeli jeszcze Ci przysługuje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...