PanXrybA Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 Witam, mam problem z podkręcaniem procesora Athlon II X2 240 2.8GHz na płycie głównej GA-770-UD3 Rev. 2.0. Na Box-owym chłodzeniu powinien wejść przynajmniej na 3.5, a ja raptem mogę na 3.2 Temperatury po OC na 3.2 nie różnią się od tych bez podkręcania. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 A takie coś, jak dzielnik pamięci itp ruszałeś? Czy tylko HTT w góre i heja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanXrybA Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 (edytowane) Jak się ten dzielnik pamięci w biosie nazywa?? Mam ten dzielnik w górę czy w dół?? --- Tu jest screen z ustawień w Biosie, może to coś pomoże. http://img26.imageshack.us/img26/4953/hpim0945m.jpg Edytowane 8 Maja 2010 przez Rikki 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 (edytowane) Dzielniki pamięci, HT itp. to podstawy OC. Odsyłam do fajnego poradnika. Edytowane 8 Maja 2010 przez ShadyTurtle 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...