Holl Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Witam, Znalazłem dziś ma stronie kuplaptopa.pl dell mini 1012 w dwóch konfiguracjach jedna za 1429zł a druga 1699zł różnica polega na modemie UMTS. W rozmowie telefonicznej ze sprzedawcą dowiedziełem się że jest możliwość w tej tańszej wersji zamontować taki modem w każdej chwili,nie używałem tego modemu czy ktoś się tym bawił działa to wszędzie nie ma probelmu z zasięgiem? Mam ochotę kupić u nich tego notebooka ale jeszcze jedno pytanie czy zna ktoś już ten sklep z rozmowy wynikało że goscie znaja się na rzeczy nawet dobrze mi przedstawili róznice, zachęcili do kupna ale chciałbym poznać opinie innych na ich temat i tego lapka. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombay Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zamontować może i można, pytanie czy od ręki kupisz taki modem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 (edytowane) modem zawsze możesz dokupić. zadaj sobie przedewszystkim pytanie czy naprawdę potrzebujesz i będziesz tego używał, bo jeśli nie to po co przepłacać. jeżeli interesuje Cię oryginalny sprawdź na stronie della. dla porównania rzuć też okiem na Alledrogo. zawsze możesz kupić modem zew. zasięg usługi i promocyjne ceny modemów sprawdz w ofertach sieci kom. co do sklepu kuplaptopa.pl to możesz śmiało brać. kupowałem u nich monitor i nie było w sumie większego problemu, po za tym że czekałem 10 dni bo towar dopiero do nich jechał. z tym, że byłem w pełni tego świadomy w momencie zakupu -wyraźnie zaznaczyli to w ofercie, a mnie okres oczekiwania nie przeszkadzał. tak, że jak będziesz kupował to dowiedz się czy mają sprzęt na stanie. Edytowane 15 Maja 2010 przez R4dziK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...