michalak Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Posiadam p4 rdzeń Wiliamette, i potrzebuje jakiegoś wydajnego coolera(cena nie gra roli). Prędkość mojego p4 wynosi 1,4 i chciałbym go podkręcić do 1,8 ale oem coolerek tego nie wytrzyma, zastanawiam sie nad TT Indigo Orb lub Golden Orb P4, albo Zalman CNPS5001 Cu P.S. Czy mój dysk twardy i pamięci wytrzymają 130 FSB???? Niewiem czy moja płyta główna ma możliwość zmiany dzielników a niechciałbym spalić dysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Jeżeli masz dzielniki 1/4 to na 100%. A co do coolerów to lisek miał zrobić jakieś ale na razie nic nie ma jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 co na 100% (spalą się????) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 miało byc tak: jeżeli masz dzielniki 1/4 to na 1005 pójdą. bo PCI będzie działało troche poniżej 33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 narazie pci mam na 37,5 a pamięci są 2x440 MHz zastanawiam się czy DYSKOWI nic nie grozi(mam ważne dane) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 od czego jest nagrywarka? :) przy tym fsb, to chiba nic sie dyskowi nie stanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 narazie pci mam na 37,5 a pamięci są 2x440 MHz zastanawiam się czy DYSKOWI nic nie grozi(mam ważne dane) Raczej nic nie powinno się stać. To jest tylko o 4Mhz więcej, ale nic nie jest pewne na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 w temacie chodziło mi głównie o COOLERY, no więc znacie jakieś????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...