Granat Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 (edytowane) Witam serdecznie. Od dłuższego czasu mam problem z "szalejącym" internetem, resetowanie połączenia, spadki prędkości. Stąd moja wielka prośba o spojrzenie profesjonalnym okiem na ewentualną ukrytą przyczynę. OTL Wklejka #339591 | Wklej.org Hijackthis Wklejka #339594 | Wklej.org Edytowane 16 Czerwca 2010 przez pemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Zrob skan przy pomocy mbam oraz cureit. Wklej to do OTL i nacisnij Run Fix: :OTL @Alternate Data Stream - 24 bytes -> C:\WINDOWS:0A07247DD5FCF1FE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Wklejka #351976 | Wklej.org - HIJACKTHIS Wklejka #351978 | Wklej.org - OTL http://wklej.org/id/351986/ - SILENT RUNNERS Coś się dalej sypie, wiec pozwoliłem sobie na wklejenie nowych logów. Avast teoretycznie wykrył i usunął Rootkita http://wklej.org/id/352029/ , ale: Kiedy chce otworzyć panel sterowania dźwiękiem czasami mam komunikat: Nie ma dostępnych aktywnych urządzeń miksujących Dzieje się to w parze z szalejącym paskiem zadań, który zmienia wygląd na pasek z "windows95" bądź przestawia ikonki na pasku... Ewentualnie wszystko "zamarza".... pomaga reset.....potem znów .... Edytowane 16 Czerwca 2010 przez pemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Wykonales skan przy pomocy mbam oraz cureit? Przy okazji daj log z combofix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Wykonales skan przy pomocy mbam oraz cureit? Przy okazji daj log z combofix. Tak , nic nie znalazły.... Combofix Wklejka #352297 | Wklej.org Przeskanowałem potem raz jeszcze CureIt i MalwareBytes..... ... i zrobiłem kolejny log z Combofix..... Wklejka #352604 | Wklej.org Edytowane 18 Czerwca 2010 przez pemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...