szejk50 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Mam problem z otwarciem strony logowania do Polbanku ( ta strona gdzie wpisuje się login i hasło) każda inna strona otwiera się bez problemu. System win7, przeglądarki różne np:FF, Opera,Google, IE.( nie otwiera żadna.)Java zainstalowana,antywirus i zapora wyłączone.Prawdopodobnie gdzieś w ustawieniach coś wyłączyłem lub załączyłem.Inne strony potrzebujące Javy działają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 (edytowane) Polbank dziala poprawnie tylko w IE. https://www.polbank24.pl/netbanking/ Skopiuj i wklej adres. Edytowane 31 Maja 2010 przez Marynarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk50 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Nie otwiera! Pisałem ,że nie otwiera w żadnej przeglądarce. Na drugim dysku mam zainstalowanego XP i tam nie ma problemu otwiera i loguję się w każdej przeglądarce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...