Radzio1234 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Witam. Czy warto interesować się zasilaczem Topower TOP-450 P3 EZ BFS 450W? Jak wiadomo jest bardzo podobny do Be Quiet! Dark Power 430W. Obecnie mam Fortrona, ale wyciszam komputer i chciałbym coś cichszego, a dodatkowo modularnym okablowaniem i wyższą sprawnością bym nie pogardził ;) Ewentualnie coś innego, byle ciche, sprawne i dobre było :) W Fortronie robiłem FanSwapa (na Typhoon 800RPM) i było cicho, ale się przegrzewał i nie chcę go katować :roll: Pozdrawiam :) Edytowane 15 Czerwca 2010 przez Radzio1234 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zdefiniuj cene ;) A co do zasiłki może Seasonic M12-II Bronze 520/Antec TPN-550 oba maja juz 80+ bronze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio1234 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Właśnie co do ceny to maksymalnie wolałbym dać do 300zł. Dlatego też szukałem high-endu starszej generacji ;). Dawajcie dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zasilacz do obudowy ATX 450W Corsair CMPSU-450VXEU - Zasilacze ATX - Corsair Zasilacz do obudowy ATX 520W Seasonic S12II-520 (Fan - Zasilacze ATX - Seasonic Ja bym patrzyl na te , choc oba sa z kablami na stale. Ewentualnie OCZ modstream ale tamten nie bedzie cichy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 @ Radzio1234 Miałem tego topika o którego pytasz i muszę powiedzieć ze był naprawdę cichy, a odpinane kable przydają się P.S. Za tydzień może dwa będę miał na sprzedaż tego Topika w atrakcyjnej cenie (nówka sztuka w nie otwieranym pudełku z kompletem dokumentów i na gwarancji ). Daj znać na pm jeśli jesteś zainteresowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio1234 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Warto dokładać do Seasonica czy Corsair jest wystarczający? I tak przy okazji: Do tego zestawu mój obecny Fortron będzie dobry? Bo kolega chce kupić, ale nie wiem czy dla niego nie będzie zbyt słaba linia 5v. AMD Sempron 1,6GHz Gigabyte GA-K8NS 512MB PC3200 DDR Radeon 9600 AGP Dysk ATA 160GB jeden napęd i jedna stacja dyskietek :) Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Radzio1234 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...