ZONK000 OC Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Witam Chciałem parę (już niemal zabytkowych) kaset magnetofonowych, myślałem że gniazdo mikrofonu da się przełączyć jakoś w tryb stereo, w aplikacji dołączonej przez producenta nie widzę takiej opcji ani w samym systemie, próbowałem na Vista i XP. W zakładce jest 16bit jakość CD ale nadal na dwóch kanałach nadaje to samo. Czy da się to jakoś przełączyć, czy bez zewnętrznej karty muzycznej się nie obejdzie? Edytowane 15 Czerwca 2010 przez ZONK000 OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Jeśli masz doinstalowany sterownik dźwięku z panelem sterowania i nie am takiej opcji to bez zewnętrznej karty dźwiękowej się nie obejdzie. Zresztą nie sądzę, żeby tania dźwiękówka stereo miała taki komfort. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...