Hajmon3 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 a tak wogole to odpalcie 3dmarka 2003 i zobaczcie w koncowych napisach apropo beta testingu jest tam taka firma na litere N Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Jak nie lapiesz o co chodzi to sie nie udzielaj.Jesli tlumaczysz na przykladzie gwaltu, to jakby nie patrzec porownujesz sytuacje od niego. A ze zrozumieniem slowa pisanego, to nie mam problemow. Z mojej strony EOT bo zeszlismy z tematu. Peace PS. Motyw z dropsami bylby interesujacy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Ludzie o co wy sie już kłucicie o to czy frima jest z USA czy z Kanady czy Grenlandi ? Jak by któraś była polska to by można mówić o patryjotycznym do niej nastawieniu a nie USA fujj a Kanada cool. I tak wszystko robione jest na Taiwanie. Dla mnie najwazniejszy jest współczynnik cenawydajność | podkręcenie. Bo i tak wżyciu nie będzie mnie stać na topowy model w momenci premiery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 heh nie mowie ze jak firma z USA to cool a skads tam bleeee.... patrze tylko na wydajnosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Oki peace bracia i siostry. Fakty sa takie ze obie firmy robia walki jak sie da a my na tym Cierpimy, bo walki te uniemozliwiaja obiektywne porownanie wydajnosci kart. Dla mnie od dluzszego czasu nie ma znaczenia wynik w 3Dmarku (chociaz tak dla sportu lubie czasem przeskoczyc sie o pare pkt.) ale realna wydajnosc sprzetu w zastosowaniach z ktorych korzystam. Kupuje karte i wtedy stwierdzam, czy jest lepiej czy gorzej i jesli jest lepiej to zostawiam na jakis czas a jak nie to pycham ja dalej. Inaczej sie nie da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Ale mówcie co chcecie jednak to nie jest tak że w sterach zmienie się tylko numerek i optymalizacja po Marka. Dziś zainstalowałem Mafie i ku mojemu zdziwieniu gra chodzi o niebo lepiej. Kiedyś urzywałem sterów 30,xx dziś Omegi 1,4345. Na starych sterach musiałem grać w LOW a teraz moge dać na środek wszystko więc poprawa jest duża zwłacza jak na muj zabytek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 upraszczasz, ja nic nie mam przeciwko optymalizacji ale bez staty jakosci. a w 3dmarku nvidia wlasnie zrobila optymalizacje stratna. a za przyspieszaniem gier jestem jak najbardziej za. ale przydalby sie tez program ktory testowalby karte graf bez tych optymalizacji w celu porowania rzczywistej wydajnosci konstrukcji a nie sprytu programistow danej firmy. kiedys byl to 3dmark.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...