Greg_1 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Z racji tego że nie jestem na bieżąco z cenami używek, zwracam się do Was o pomoc w wycenie paru gratów, z góry dziękuję za pomoc ;) To po kolei: Chłodnica: Feser 2x120mm, lekkie obdrapania, 100% szczelna, mam nawet gdzieś kartonik Pompa: Swiftech MCP350, zero problemów, pompka nie widziała żadnych modów, wraz z pompką daje dwa topy: EK Plexi V2 oraz XSPC top z rezem Blok CPU: D-Tek V1, wszystko co w zestawie + backplate Blok fullcover GFX: EK 4890 LT ewentualnie w zestawie z grafą Sapphire 4890 Rezerwuar: Swiftech Micro Res V2, w zestawie brakuje tylko rzepów, mogą być jakieś delikatne ryski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 ceny które podałeś na giełdzie są ok , jedynie pompa jest ciut wiecej warta z racji 2 topów i chłodnica + 20zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 (edytowane) Rano ogłoszenie zostało zdjęte, bo nie byłem pewny cen, które ustaliłem "na oko". Ale skoro, piszesz że są ok to pewnie zaraz ogłoszenie wróci ;) albo poczekam do weekendu rozmontuję układ i porobię foty. edit: A po ile mógłbym wystawić osobno MCP350 i topy ? Edytowane 21 Czerwca 2010 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 mcp 170-180zł top - 40zł top-rez - 50zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jeśli mcp350 na gwarancji ważnej to ok. 200zł możesz wołać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Dzięki za pomoc :) Można zamykać i ewentualnie usunąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...