yuucOm Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dziwie się ze nie było temat (albo gdzieś się podział) o MDK (1 czy 2). Klasyki action tpp i w ogolę rynku gier. Piszę to bo MDK2 powróci w HD: •• MDK 2 powróci w HD! | Gamezilla Polecam soundtracki z mdk2 i 1: I genialny track muza z menu mdk1: http://www.youtube.com/watch?v=KSqrN6BBM7Y&feature=related Nie lubie "one two three tekno" ale mimo to muza pierwsza klasa ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 YuucOm aż się łezka w oku kręci. Pamiętam te okres z połowy lat 90-tych kiedy obok Tomb Raider'a 1 i Quake'a pocinałem w MDK. Tych godzin czy dni spędzonych przy MDK 1 nigdy nie zapomnę. A co do gry to do dzisiaj moim zdaniem jest innowacyjna choćby ze względu na technologie tam zastosowane. Muszę poszukać pudełka z 1 częścią. Tylko pewnie nici z grania pod Vistą? W drugą część nie grałem - oblukałem tylko demo. Miło, że powracają do MDK w ten sposób. Mam nadzieję, że i 1 doczeka się takiego remake'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Warto obczaić też dwójkę. Troche inny klimat, mniej surowy ale daje radę ;). Muzyka też dobra. W MDK1 to klasyk. Muza to majstersztyk. Niestety nie mam płyty z muzą bo mam tylko wersje z MDK2. Remake mdk1 ale z klimatem mdk1 po prostu wszystko ulepszone beż utraty klimatu to bym cholernie zagrał. Kiedyś była mowa o MDK3 (niedawno też coś wspominali). Może się doczekamy ale mam nadzieje ze znów bedzie bardziej surowa i mniej dziecinna jak mdk2 ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...