faro666 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Witam Posiadam laptopa ASUS z serii K50AB ( AMD Athlon X2 Dual-Core QL-64 2,1 GHz, HD4570 oraz HD3200). Ostatnio uruchomiłem grę (Demo Sniper Ghost Warrior) i zaobserwowałem błędy w wyświetlanej grafice. Zainstalowałem "nowe" sterowniki ze strony ASUS - a i dalej to samo. Odinstalowałem sterowniki Driver Cleaner -em i zainstalowałem nowe. Dalej to samo. Postanowiłem odpalić inna grę i zamieszczam z niej zrzutę w załączniku. Na drugiej zintegrowanej karcie graficznej (HD3200) problem się powtarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
errorek3 Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 A nie pomyslales, ze te integry nie daja rady z grą? Może są za słabe albo gra ich nie obśługuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 errorek nick do ciebie pasuje - niezłe bzdury wypisujesz.... jak gra nie obsłuży to wyświetli komunikat...jak gra nie będzie wyrabiać to będzie się chaczyć w tym wypadku możliwości są dwie - gra ma bubla albo jest skopana grafika sprawdź na innej grze i jakimś programie do obciążania grafiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...