panzar Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 (edytowane) myślę że w końcu dojrzałem, i moja wizja tego co chcę osiągnąć, do tego aby założyć w tym dziale temat :) zdjęcie na przystawkę ;) sory za jakość. platforma AM3 oparta na C3F, będzie x6 i cf z 5770. zobaczymy jak mi to wyjdzie :) wciąż jednak muszę kupić kilka gratów... Edytowane 1 Lipca 2010 przez bzzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Ale chłodnicę króćcami w dół i wpuść ładnie w budę, nie bój się chlastać na potrzeby WC, byle z głową. Możesz też spróbować zawiesić ją z tyłu za budą. Projekt zapowiada się fajny, czekamy na części i następne zdjęcia ;) pokaż jakieś plany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 myślę że w końcu dojrzałem, i moja wizja tego co chcę osiągnąć, do tego aby założyć w tym dziale temat :) (...) zdjęcie na przystawkę ;) sory za jakość. platforma AM3 oparta na C3F, będzie x6 i cf z 5770. zobaczymy jak mi to wyjdzie :) wciąż jednak muszę kupić kilka gratów... Nie chce sie czepiac ale nie zgodze sie z tym. Przeciez tu nic nie ma :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Ale chłodnicę króćcami w dół i wpuść ładnie w budę, nie bój się chlastać na potrzeby WC, byle z głową. Możesz też spróbować zawiesić ją z tyłu za budą. Projekt zapowiada się fajny, czekamy na części i następne zdjęcia ;) pokaż jakieś plany. nie no rozumie się :) króćce pójdą w dół. chciałem chłodzić grafiki równolegle, ale po pogadaniu z Bumelem jednak będzie szeregowo. trawienny. dziś strzelę trochę lepszą fotę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0M3N Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Mniej wiecej będzie to wyglądało tak : Tyle że ja mam jeszcze ek 2x120 na przodzie i nie mam full covera na grafike , a na mobo bede musiał wystrugać sobie sam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIZEL Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Masz zamiar kupować blok na płytę od EK czy zlecisz zrobienie takiego bloku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...