RAV Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Witam, Mam nastepujacy problem: Od pewnego czasu obserwuje romazywanie sie obrazu na monitorze(szczegulnie widoczne jest w przypadku ikon i czcionek) Co o tym myslicie ????? Monitor:15' Optiview,karta graficzna riva 32 M64 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Moze sie tak stalo jak zmieniles sterowniki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAV Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Kaeres:nie ,sterowniki mialem przez caly czas te same pozniej wgrywalem rozne wersje ale i tak to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAV Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 nikt nie wie jaka moze byc przyczyna ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Odpowiedz jest babalna i niestety smutna.Katody wyrzutni kineskopu zmniejszyły swoją wydolnosc emisyjna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 :) JAK WYZEJ (PO POLSKU MONIT CI SIE WYPALA) albo poprostu sterowniki ci co pozostawily po sobie .. spróbuj wyinstalwoaca calkowicie zrobic zwykla VGA i zainstalowac jeszcze raz stary od grafy .. bedziesz mial pewnosc czy to od sterownika .. jak monit sie wypalac to najbardziej to widac na rogach. Sprawdz czy rogi bardziej rozmyte niz srodek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 to ja mam inny problem.. od pewnego czasu mocno mi monitor migocze... nawet na 85 hz :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Najpierw trzeba by sprawdzic czy monitor rzeczywiscie pracuje w 85Hz.Nie raz spotkalem sie z tym,ze w preferencjach pokazywalo 85 a rzeczywiste odchylanie bylo 60Hz.Dwie przyczyny takiego stanu rzeczy jakie w tej chwili przychodza mi do glowy:stery sie sypely lub uaktywnione wyjscie telewizyjne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 nie.. u mnie nie o to chodzi........ jest 85 hz.. ale jak np: zaczyna pracowac hdd czy nagrywarka to dziwnie zaczyna migotac monitor...... komp stoi z metr od pc... wiec nie wiem co sie dzieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 a prądu ci nie brakuje, bo spalarka to troche bierze... jaką masz zasiłke? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 a prądu ci nie brakuje, bo spalarka to troche bierze... jaką masz zasiłke? zasilka ma ze 2 miechy.... 350W (zmienilem bo grafika nie wytrzymywala) ........ na 250 W i tnt2 bylo to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Z tego mozna wnioskowac,ze to jednak wina kompa.Podczas wiekszego obciazenia do sygnalu synchronizacji wprowadzane sa jakies zaklucenia. Dla pewnosci najlepiej monitor sprawdzic na innym kompie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Witam, Mam nastepujacy problem: Od pewnego czasu obserwuje romazywanie sie obrazu na monitorze(szczegulnie widoczne jest w przypadku ikon i czcionek) Co o tym myslicie ????? Jest szansa że wystarczy podregulować napięcia (z przy okazji może i zbieżność - jak trza) - spokojna mała robota... Monitor:15' Optiview,karta graficzna riva 32 M64 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...