bziumak Posted July 3, 2010 Report post Posted July 3, 2010 Witam Wszystkich, Posiadam myszkę LX8 z której jestem bardzo zadowolony. Do pełni szczęścia brakuje mi tyle odbiornika typu nano do tej myszki. Z moich wstępnych ustaleń wynika, że od innych logitechów raczej nie pasuje, żaden nano odbiornik (chociaż bardzie tą opinię wyrażam, bo nie znalazłem odpowiedzi, że z takim działa, niż z tego, że znalazłem że nie działa). Jeśli wiecie więcej, może ktoś robił jakieś testy będę wdzięczny za info. Może nie tyle od logitecha, a od jakieś a4-techa albo od myszki jeszcze jakiejś innej firmy. Będę wdzięczny za info. Pytanie nr 2. czy LX8 i LX7 mają takie same odbiorniki ? lub jeszcze inaczej, czy LX7 zadziała na odbiorniku od LX8 ? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
fppgamer Posted July 6, 2010 Report post Posted July 6, 2010 Witam, Nie zadziała Ci LX8 z żadnym innym odbiornikiem, od LX7 też oczywiście nie i w drugą stronę to samo. Pozostaje Ci kupić w przyszłości podobną myszkę z nano odbiornikiem, ale nie przypominam sobie, żeby jakaś kształtem przypominała LX8, no może B605, ale jest na pewno trochę krótsza. Logitech B605 Wireless Mouse - Myszki i trackballe Logitech - Alesklep pzdr. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...