Bartonik Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 Otóż mam taki problem chciałem podkręcić procesor, ale nie wiem jak. Bios mam zaktualizowany do najnowszej wersji, i teraz jak to zrobić, najlepiej żeby mi ktoś wyjaśnił krok po kroku jak to zrobić. Mój config to Proc: AMD Phenom 2 x3 710 2.6 ghz Ram:2gb kingston hyperx 1066mhz Płyta Główna: Gigabyte ma790x-ds4 Zasilacz: Ocz Modxtrem pro 600w Grafa: Radeon hd4870 Z góry dziękuje Pozdrawiam Marcin :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 po pierwsze nie ten dział, po drugie : Poradnik – Podkręcanie Procesorów - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne [Artykuł] Jak podkręcić procesor - Poradnik użytkownika - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne po trzecie zauważyłem, że im więcej % tym lepiej się podkręca bez zawracania [gluteus maximus]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...