bolek89 Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Witam. Mam zamiar kupić tv jednak kompletnie się na tym nieznam dlatego mam nadzieje że pomożecie wybrać odpowiedni model dla mnie. A więc tak: Preferowana wielkość matrycy? - 37 (jak za dużo to mówcie) Preferowana technologia? - LCD Jaka odległość od ekranu? - 1,8m - 2,3m Jakie urządzenia do podłączenia? - dekoder N, DVD, w przyszłości PS3 Jaka klasa cenowa? - do 2000zł Kiedy najczęściej oglądasz? - wieczorem Jakie masz nasłonecznienie pokoju? - średnie po zasłonięciu rolet słabe Ile osób zasiada przed telewizorem? - 1-3 Jaki masz telewizor? - 29" Thomson Czego oczekujesz od telewizora? - dobrej jakości, wyglądu oraz ceny ;D Jakie złącza? - HDMI, SCART i sam niewiem ;] Telewizor będzie wisiał nad szafką na wysokości ok 75-80cm od ziemi (dolna krawedz tv) Telewizor prawdopodobnie bede kupował w sieci typu MM, Saturn itd. Na innym forum polecili mi toshibę 37XV733. Dobre to?? Czytałem inne wątki i dalej niewiem. Mam nadzieję że pomożecie :] Pozdrawiam bolek1899 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...