Koen Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 (edytowane) Postanowiłem założyć temat o tej grze bo w ostatnim czasie całkowicie mnie pochłonęła, może komuś się spodoba. Jest to przeglądarkowa gra multiplayer której zasady są podobne do Lemmingów. Czyli trzeba przeprowadzić w tym wypadku myszy do danego punktu, budując im mostki i inne pomoce. Z tym że tutaj mamy multiplayer, czyli jeden gracz jest "szamanem", a pozostali to robole. Im szybciej robol zbierze ser i zaniesie go do nory, tym szybciej będzie miał okazję zagrać jako szaman, z kolei szaman po swojej rundzie zostaje z wynikiem zależnym od tego ile uratował myszy. Tak więc każdy ma swoją szansę objąć dowództwo. Na niektórych mapach jest dwóch szamanów i każdy pracuje nad zagonieniem myszy do swojej norki, zwykle kończy się to tym że po 10 sekundach jeden szaman wylatuje z mapy a jego nora jest zablokowana :) Nie będę się zbytnio rozpisywał bo bardzo dobry opis jest pod tym linkiem Podkreślę tylko że rejestracja jest darmowa i nie wymaga podawania emaila, podczas gry nie ma też żadnych denerwujących popupów. Jakby było więcej graczy to można założyć pokój purepc i tam sie powyzywać od noobów :) Jeszcze na zachętę . Na trailerze nie widać balonów które dodano w ostatnim updacie (można budować latające platrormy, ale rzadko kiedy trafi się szaman który potrafi je dobrze zrobić) a na niektórych mapach można stawiać portale jak w Portal (niebieski i czerwony). edit: zapomniałem o najważniejszym - link do gry Edytowane 13 Lipca 2010 przez Koen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...