Skocz do zawartości
szpak

MSI KT4V ...kilka pytan

Rekomendowane odpowiedzi

Kumpel kupil taka plyte za 300 zł i jestem ciekaw co ona jest warta niestety nie moge sprawdzic bo mieszka na drogim kancu polski a doradzil mu jakis spec z polibudy .. ja bylem za tym ECS ale wzią juz msi i teraz czekam na was i wasze opinie czy dobrze zrobil ..cena ta sama a ja z msi nie mam nic niestety :) wspolnego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

płyta bardzo dobra, ale z OC nie jest najlepiej, oczywiście ma zmiane mnożnika, magistrali (do 280 MHz) oraz napięcia, ale tylko o 0.1 od defaultowego Vcore procka (zawsze można drutmoda zrobić)

tak btw, ten ECS tonawet temu MSI do pięt nie dorasta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadza sie ...czyli dobrze wybral no to fajnie w wakacje potestuje ....ja glownie na oc zwracalem uwage no ale jesli mam mnoznik to juz jest dobrze szkoda tylko tego napiecia ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

płyta bardzo dobra, ale z OC nie jest najlepiej, oczywiście ma zmiane mnożnika, magistrali (do 280 MHz) oraz napięcia, ale tylko o 0.1 od defaultowego Vcore procka (zawsze można drutmoda zrobić)

tak btw, ten ECS tonawet temu MSI do pięt nie dorasta

jak na admina fromułujesz bardzo uzasadnione i sensowane wypowiedzi ehueheu

Ten Msi na tle l7s7a2 moglby wypasc naprawde blado szczegolnie w ogolnej wydajnosc w o/c powiedzmy ze bylo by porowno chociaz biorac pod uwage banalnosc zrobienia v-moda na l7s7a2 moze byc nizle (nie wiem na czym polega ten mod na MSI , jak go sie robi byc moze latwiej chociaz wątpie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sa mam te płte ostanio kupiłem i staralem sie o niej duzo dowiedziec ... jak masz zamiar w niej kręcic antka to no problem bo 0.1 V ci wystarczy szczegolnie na te na 1.5v DLT3C one sie kreca niebotycznie .. a jakosc wykonanaia podzespołow i reszty ejst pierwsza kalsa wiec nie ma problemu ze cos nie wyciagnie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...