szpak Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Kumpel kupil taka plyte za 300 zł i jestem ciekaw co ona jest warta niestety nie moge sprawdzic bo mieszka na drogim kancu polski a doradzil mu jakis spec z polibudy .. ja bylem za tym ECS ale wzią juz msi i teraz czekam na was i wasze opinie czy dobrze zrobil ..cena ta sama a ja z msi nie mam nic niestety :) wspolnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 płyta bardzo dobra, ale z OC nie jest najlepiej, oczywiście ma zmiane mnożnika, magistrali (do 280 MHz) oraz napięcia, ale tylko o 0.1 od defaultowego Vcore procka (zawsze można drutmoda zrobić) tak btw, ten ECS tonawet temu MSI do pięt nie dorasta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 tak btw, ten ECS tonawet temu MSI do pięt nie dorastaO jakim ECS'sie piszecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 o tym na sisie 746 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Sam mam msi kt3v a to jest praktycznie to samo jak kt4v i musze powiedzieć ze płytka fajna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 zgadza sie ...czyli dobrze wybral no to fajnie w wakacje potestuje ....ja glownie na oc zwracalem uwage no ale jesli mam mnoznik to juz jest dobrze szkoda tylko tego napiecia ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 płyta bardzo dobra, ale z OC nie jest najlepiej, oczywiście ma zmiane mnożnika, magistrali (do 280 MHz) oraz napięcia, ale tylko o 0.1 od defaultowego Vcore procka (zawsze można drutmoda zrobić) tak btw, ten ECS tonawet temu MSI do pięt nie dorasta jak na admina fromułujesz bardzo uzasadnione i sensowane wypowiedzi ehueheu Ten Msi na tle l7s7a2 moglby wypasc naprawde blado szczegolnie w ogolnej wydajnosc w o/c powiedzmy ze bylo by porowno chociaz biorac pod uwage banalnosc zrobienia v-moda na l7s7a2 moze byc nizle (nie wiem na czym polega ten mod na MSI , jak go sie robi byc moze latwiej chociaz wątpie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 a wie ktos gdzie lezy jakis test porownawczy z ta plyta ..szukalem w google ale nic ciekawego nie znalazlem ...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 sa mam te płte ostanio kupiłem i staralem sie o niej duzo dowiedziec ... jak masz zamiar w niej kręcic antka to no problem bo 0.1 V ci wystarczy szczegolnie na te na 1.5v DLT3C one sie kreca niebotycznie .. a jakosc wykonanaia podzespołow i reszty ejst pierwsza kalsa wiec nie ma problemu ze cos nie wyciagnie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 moze mi ktos cos powiedziec o modowaniu tej plyty? chodzi mi o v-cor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...