kukazoss1 Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Witam! Mam zamiar kupić notebooka w granicach 2800~zł. Ma on służyć głównie do pracy, ale chciałbym aby odpalił też jakiś znane tytuły. Problem jest w tym że muszę go kupić w sklepie gdzie są "prawdziwe" raty 0% (np. mediamarkt). Myślałem o tym cudzie - Notebook ACER Aspire 5740G-434G64 Media Markt jego ceny na skąpcu , ceneo zaczynają się 2600zl~ ale pewnie w MM bedzie ponad 3kzł, jak myślicie ? Oto wymagania jakie chcialbym aby notebook spełniał; procesor i3 2,2 + 4gm ram grafika najlepiej ati (może 5650 ;)?) 1gb dysk bez znaczenia, może być nawet 100gb ekran 15cali+ Oczywiście im większe , tym lepsze ;) Czekam na wasze w miarę szybkie propozycje. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronio89 Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 moze cos takiego: NOWOŚĆ ACER 5740G CORE i3 4G 500 HD5650 RATY (1128445612) - Aukcje internetowe Allegro kolega na forum mowil mi ze w zagranicznych testach ten laptop mial matowa matryce. trzeba dopytac sprzedawcy :) allegro: Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy acer i3: Tanie Notebooki Acer Core i3 Mobility Radeon HD 5650 cena - Porównanie cen w sklepach acer i5: Tanie Notebooki Acer Core i5 Mobility Radeon HD 5650 cena - Porównanie cen w sklepach lub cos z innej beczki: Tanie Notebooki Samsung GeForce GT 330M cena - Porównanie cen w sklepach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukazoss1 Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Ok, dzięki za pomoc, tylko jest jeden problem, jak już pisałem, notebooka chce kupić w mediamarkt bo tam raty 0%, i niewiem czy akurat będą te modele i w podobnych cenach... Kupował ktoś z was ostatnio tam coś podobnego i orientuje się w cenach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...