Serekzolty Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 (edytowane) Witam! Router jak w temacie a internet to radiówka.Problem mam taki,że nie działa mi internet przez niego. W Windowsie wcześniej łączyłem się przez kabel i wybierałem Połączenie (Miniport WAN PPPOE),tam niby się podaje nazwe użytkownika i hasło ale ja nie mam tych danych i łącze się bez tego poprostu ( widocznie nie wymagaja tego ) EDIT:Jednak mam odznaczoną opcję "Wymagaj nazwy użytkownika i hasła" ,więc poprostu ich nie mam Problem wyskakuje,gdy w konfiguracji routera wybieram PPPOE i nie mogę zostawic pustych pól,rząda odemnie haseł których ja nie mam.Nawet gdy wpisze cokolwiek to nie działa,dodam że po podłączeniu kabla do routera odrazu zapala się dioda "INTERNET".Jak to skonfigurować? Gdy wybiore typ połączenia jako automatic DHCP to też nie działa internet,ani przez kabel ani przez radio Wybrałem zły router? Edit2:Rozwiązałem problem.Jednak była ta nazwa użytkownika i hasło;) to nie mój komputer więc nie wiedziałem:) Pozdrawiam! Edytowane 17 Lipca 2010 przez Serekzolty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...