Skocz do zawartości
k2

Nowe forum -Giełda

Rekomendowane odpowiedzi

Ten post kieruje głownie do moderatorów.

Zaważyłem ze jest spore zapotrzebowanie na tego typu forum, bo coraz czesciej oferty sprzedaży zasmiecaja forum hardware.

Nie wiem jakie zdanie na ten temat ma reszta userów, ale wydaje mi sie takie forum byłoby fajną sprawą.

:idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaważyłem ze jest spore zapotrzebowanie na tego typu forum, bo coraz czesciej oferty sprzedaży zasmiecaja forum  hardware.

Nie wiem jakie zdanie na ten temat ma reszta userów, ale wydaje mi sie takie forum byłoby fajną sprawą.

Zgadzam się. Giełda powinna być przeniesiona z Tweak.pl na to forum, bo tam nikt nie zagląda, a tutaj mieszają się z innymi postami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaważyłem ze jest spore zapotrzebowanie na tego typu forum, bo coraz czesciej oferty sprzedaży zasmiecaja forum  hardware.

Zgadzam się. Giełda powinna być przeniesiona z Tweak.pl na to forum, bo tam nikt nie zagląda, a tutaj mieszają się z innymi postami.

Zgadzam się !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamiętam, to już dawno temu mieli dodać giełdę, a zamiast tego dodali forum klanu RTCW.

A giełdy domagałem się już od początku, kiedy to Forum Tweak.pl powstało, ale jakoś doprosić się nie mogłem. Lisek też pisał, że giełda jest na stronie tweak.pl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma być i tyle. Takie coś się przyda, więcej porządku będzie w dziale hardware. A i jak się coś będzie chciało poszukać do kupienia/sprzedania się łatwiej znajdzie a nie kurde gdzieś to tu było ...

co tu więcej pisać - jestem ZA !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...