Dj. Gargamel Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 sluchajcie mam nowy skaner tylko przy skanowaniau pojawia sie takie dziwne przsuniecie nie wiem czy to wina sterownika twain czy moze skaner jest ble ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 do serwisu od razu jeśli to nowy skaner. na żadnych sterach nie powinno być takich cyrków. wymień na inny egzemplarz może albo na inny model. pewnie będą z tym problemy ale męcz w sklepie ile się da. ma chodzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 moja wina moja wielka wina kupilem w MM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 to masz przerombane. jak już ich przekonasz że to nie twoja wina (co nie jest łątwe bo się gnojki mądrzą) to odłożą na półeczkę, poleży aż się uzbiera łądna sterta po czym odeślą do serwisu. i w cale nie jest powiedziane że stwierdzą usterkę. dlatego ja kupuję w zwykłych sklepach, taniej i lepiej. nie płacę <span style="color:red;">[ciach!]</span>iarzom którzy g.. się znają na sprzęcie i robią problemy z gwarancją. POWODZENIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 sprzet nie am tygodnia wiec powinni wymienic na nowy bez odsylania do serwisu a kupic w mm musialem bo mialem bony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 wygląda na coś zrąbanego z transportem optyki, na pewno powinni to wymienić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 skaner jest good sprawdzilem u kolegi ne win me co robic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...