zibra Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 witam ccialbym pomalowac wnetrze mojej k58. ile takie cos kosztuje orientacyjnie i czy znacie firme/osoby w okolicach Katowic ktore sie tym zajmuja albo pomalowaly komus bude? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boris_dime Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 witam ccialbym pomalowac wnetrze mojej k58. ile takie cos kosztuje orientacyjnie i czy znacie firme/osoby w okolicach Katowic ktore sie tym zajmuja albo pomalowaly komus bude? pozdrawiam za śrutowanie roweru, malowanie i po tym jeszcze lakier bezbarwny dałem 120zł we Wrocławiu, więc spokojnie poniżej 100 się zmieścisz. A co do polecania, to weź po prostu otwórz panoramę firm i udaj się do najbliższej lakierni proszkowej. Lakierowanie proszkowe ma to do siebie że ciężko to zepsuć ;) Tylko podstawowa uwaga, zabezpiecz wszystkie gwinty(wkręć w nie jakieś śrubki które później będą do wywalenia) bo warstwa lakieru jest dość gruba i potem miałbyś problem z przegwintowaniem tak małych otworów. Zaklej taśmą wszystkie miejsca które nie mają być pomalowane, odtłuść jakąś benzyną ekstrakcyjną miejsce gdzie ma być pomalowane i dopiero udaj się do lakierni. Zaoszczędzi ci to dodatkowych wycieczek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...