matikolud Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Witam wszystkich jeśli to zły dział to bardzo przepraszam, lecz mam dylemat bo szukałem na googlach , ale nie znalazłem chiałbym kupić chłodzenie mugena2 na swój procesor , tylko czy on się zmieści w modecom step407 niektórzy piszą że z zamknięciem budy mOże być problem , może ktoś z was się wypowiedzieć czy naprawde się nie zamknie czy jak to by miało być? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) Patrzysz w specyfikacje Mugena jaka ma wysokosc od podstawy. Pozniej mierzysz w swojej budzie odleglosc od procesora w gniezdzie do sciany obudowy nad procesorem i problem rozwiazany. Mugen 2 ma 158mm. Pozostaje zmierzyc od czapy procka do sciany. Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez Marynarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobcio540 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Wejdzie, ale obudowy nie zamkniesz. Aby zamknąć buda musi mieć min 190mm szerokości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
\\ MarcO // Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Nie zmieści się do Modecom'a Step 407 (szer 180mm). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikolud Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 (edytowane) przepraszam a ZALMAN CNPS10X QUIET te chłodzenie by weszło? bo szukam czegoś podobnie wydajnego jak mugen 2 , wiec bardzo proszę również o jakieś wasze propozycje . Pozdrawiam . Edytowane 8 Sierpnia 2010 przez matikolud Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...