g71a Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Za około dwa tygodnie będę miał do przetestownia dwa bloczki (moje modyfikacje MK4 morphlinga i nukleona) i szukam kogoś z Radomia z WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Za około dwa tygodnie będę miał do przetestownia dwa bloczki (moje modyfikacje MK4 morphlinga i nukleona) i szukam kogoś z Radomia z WC.Nie ma co testować i tak mogą wyjśc różniste wyniki. Ja kończe WC czeka jeszcze na blok na proca i grafike no i może zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g71a Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Nie chodzi mi o test porównawczy, ale ogólny test wydajności bloczka tzn. nadaje się albo kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g71a Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Nie ma nikogo z WC w Radomiu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 hehe nikt nie ma wc w Radomiu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...