genzo Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 mam takowy problem podaczas wlaczania komputera nie chce mi sie uruchomic monitor, musze kompa kilka czasem kilkanascie razy restartowac az za ktoryms razem mi zalapie, wczesniej mialem inny problem bo komp sie wlaczal ale po chwili robil sie fioletowy czasem niebieski, bialy lub czarny monitor a po restarcie bylo juz wszystko w porzadku a teraz jest tak jak pisalem wyzej co moze byc przyczyna tego?? dodam ze monitor nie jest firmowy, a mam takiego kompa: Typ procesora QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Nazwa płyty głównej Asus P5N32-E SLI Plus (2 PCI, 1 PCI-E x1, 3 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Karta wideo NVIDIA GeForce 8800 GT (1024 MB) Nazwa monitora Monitor Plug and Play [NoDB] dodam ze sa zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graficznej: i tu pytanie czy to moze byc wina monitora bo jesli tak to czy musze kupowac (bo mam taki zamiar jesli nie da sie nic z tym zrobic) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A sprawdzałeś na innym ? Mnie to wygląda na problem z innym sprzętem. Skąd wiesz, że to monitor ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genzo Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 z tego co mi znajomi mowia to ze wina monitora a twoim zdanie jakiego sprzetu to problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 (edytowane) Możesz mieć problem z wyjściem na karcie grafiki albo z PCI-Ex na płycie. Sprawdź pod innym monitorem i będziesz wiedział. Może to być nawet najprościej kabel sygnałowy. Edytowane 13 Sierpnia 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...