lukasr92 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Witam, mam następujący problem z moim zasilaczem (OCZ 600W), natomiast jakiś miesiąc temu komputer nie chciał mi się włączyć, włączałem power i nic się nie działo. Zawiozłem więc komputer do serwisu oni przeczyścili komputer coś tam popatrzyli i chodziło. 3 dni temu sytuacja powtórzyła się i komputer znowu nie chciał się włączyć. Zawiozłem go do tego samego serwisu i powiedzieli mi teraz, że to wina zasilacza, że wkładali swój sklepowy i chodził komputer. Powiedział mi gość, że to może być problem tylko z jakimś układem w zasilaczu czy coś takiego, ja się kompletnie na takich rzeczach nie znam i dlatego kieruję swoje pytania tutaj. Powiedział mi gość jeszcze, że może jakiś elektryk by to naprawił. I tutaj kieruję pytanie do was czy jest sens szukać kogoś kto mógłby popatrzeć mi do tego bo nie uśmiecha mi się wydać na zasilacz 300zł++ wolałbym go jakoś naprawić, a mam taki komputer, że uciągnie go tylko dobrej klasy zasilacz 600W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...