wrzesiek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam Mam zagwozdkę i proszę o pomoc. Mam zamiar kupić internet mobilny u jednego z operatorów. Mogę wybrać Play (limit 10giga) za za jakieś 80 zł albo internet z netbookiem w erze za 100zł miesięcznie (3albo4 gigsy limitu). Playa mogę podłączyć do starego notka który zaczyna mi się sypać i ogólnie mnie drażni, albo zakupić nowego netbooka z netem. Komp będzie służył do prostej pracy biurowej. Problem w tym że nie mam zamiaru pracować na win7 starter. Jak mają się netbooki, konkretnie samsung n150/n130, do win XP? Jak ze sterownikam itp? (Instalacja wszystkiego za pomocą USB trochę mnie odstrasza ale nie zniechęca) Pozdrawiam Wrzesiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Heh, wiem wiem. Czasami najprostsze rozwiązanie najtrudniej znaleźć. Na stornie samsunga są sterowniki do n150 zarówno pod W7 jak i WXP. Więc nie powinno być problemów. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzesiek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Dzięki, ogarnąłem już trochę temat. Muszę teraz zacząć przyswajać się do limitu 3 giga :/ Pozdrawiam Wrzesiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...